Hoe garandeert Maskerland de kwaliteit van de mondmaskers die wij verkopen?

Maskerland is een Nederlands bedrijf, waarvan een tak van ons bedrijf een team van gespecialiseerde inkopers in Azië heeft. Deze inkopers zijn ervaren in het selecteren van hoogkwalitatieve fabrikanten, het on-site auditen van de fabrikanten en het toezicht houden op productie, zodat de kwaliteit van de producten gegarandeerd is.

Een streng selectieproces is ontzettend belangrijk, u heeft vast in het nieuws gezien dat sommige mondmaskers of PPE (Personal Protective Equipment) niet van de gewenste kwaliteit was.

Dit is over het algemeen toe de wijden aan het feit dat sommige kopers niet de kennis en kunde in huis hebben om goede fabrikanten van slechte fabrikanten te onderscheiden. Wij zijn daar echter wel toe in staat, en dit is ook één van de redenen waarom onze mondmasker en PPE geschikt zijn bevonden door de Nederlandse overheid.

Wij vinden het echter ook belangrijk dat u als consument, toegang heeft tot betrouwbare mondmaskers van gegarandeerde kwaliteit, zodat ook u, uzelf en uw omgeving effectief kan beschermen tegen COVID-19.